DruštvoNaslovna

Romantic event centar u Pančevu: idealan prostor za privatne i korporativne proslave

U Pančevu, u Ulici Bavaništanski put, nedavno je otvoren Romantic event centar, prostor kakav je ovom gradu nedostajao, za organizovanje privatnih i korporativnih proslava.

Raspolaže sa dve prelepe sale, moderno opremljene, po najvišim standardima, a najsavremenija kuhinja koja može da pripremi nekoliko hiljada obroka dnevno.

 

 

U ovom prostoru možete organizovati različite proslave kao što su godišnjice, veridbe, krštenja, godišnjice matura, maturske večeri…

 

 

Romantic event centar organizuje i korporativne proslave: proslave firmi, poslovne prijeme, promocije, tematske večeri, koktele, konferencije za štampu, kongrese, seminare…

U ovom ambijentu mogu organizovati proslave rođendana za sve uzraste. Za proslavu prvog rođendana i krštenja Romantic event centar nudi više tema za dekoraciju kao i usluge savetovanja u vezi sa izborom najboljeg menija i torte, kako biste stvorili najlepše uspomene za svojim najdražima.

 

 

Kada se organizuje proslava 18. rođendana Romantic event centar pruža najzanimljiviji sadržaj. Prostor je luksuzan i dobro klimatizovan, a dekoracija se prilagođava vašim zamislima.

 

 

U Romantic event centru nude vam kompletan posao organizacije vaše godišnjice mature ili bilo koje proslave. Od dekoracije prostora za proslavu i keteringa do muzike za dobru atmosferu, fotografisanja i specijalnih efekata, pokrivaju svaki segment proslave za dan kome ćete se radovati.

 

 

Kada su u pitanju korporativne proslave veoma je važno da poslovna proslava firme prođe besprekorno. Organizacija poslovne proslave podrazumeva prostor i propratni sadržaj koji svaka korporacija može prilagoditi svojim potrebama, stilu i zahtevima. Romantic event centar obezbeđuje širok izbor menija, dekoracije, fotografa za poslovne proslave, ali i muziku, specijalne efekte i još mnogo toga po vašoj želji.

 

 

Romantic event centar nalazi se u blizini BIG centra u Pančevu, na svega nekoliko kilometara udaljeno od Beograda.

Romantic event centar obezbedio je parking za sve goste, raspolaže sa 180 parking mesta.

 

 

Adresa: Bavaništanski put bb, Pančevo
Kontakt telefon: 069/22 44 200
E mail: romantic.centar@gmail.com
https://romantic-eventcentar.rs/
https://www.facebook.com/romanticeventcentar/