DruštvoNaslovna

Pančevo: Sednica skupštine Grada zakazana za 25. novembar

Sednica skupštine Grada Pančeva zakazana je za 25. novembar u 10 sati, a na dnevnom redu pred odbornicima će se naći više od 30 tačaka.

Odbornici će se izjasniti o Predlogu odluke o davanju saglasnosti na konačan nacrt javnog ugovora za dodelu koncesije za javnu uslugu poveravanja obavljanja delatnosti domaćeg linijskog prevoza, kao i o Predlogu odluke o obezbeđivanju javnog osvetljenja.

Odbornici će dati svoje mišljenje i o Predlogu odluke o izmeni Odluke o održavanju čistoće i upravljanju otpadom, a pred njima će se naći i Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Pančeva za period januar-septembar 2019. godine.

Jedna od tačaka dnevnog reda biće i Predlog odluke o prestanku važenja Odluke o zaštiti Spomenika prirode Kesten Ćurčina u Pančevu, kao i Predlog odluke o promeni naziva ulice na području Mesne zajednice Centar u Pančevu i Predlog odluke o utvrđivanju naziva ulice na području Mesne zajednice Banatski Brestovac.

Predlog zaključka o pristupanju izradi Programa razvoja sporta u gradu Pančevu za period od 2020. do 2024. godine kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Statuta Predškolske ustanove Dečja radost Pančevo takođe čekaju mišljenje odbornika skupštine Pančevo.