DruštvoNaslovna

Asfaltiranje ulica u naselju Vojlovica u Pančevu

U naseljima Vojlovica i Strelište asfaltiraju se ulice i to su poslednji radovi na teritoriji grada Pančeva predviđeni za ovu godinu.

Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove i istakla da se zahvaljujući projektu javno-privatnog partnerstva, završavaju planirani radovi za ovu godinu.

 

 

U Vojlovici su asfaltirane staze u parku kod crkve u dužini 470 metara, a asfaltira se i Boračka ulica. Radovi u Boračkoj ulici izvode se u dužini od 900 metara, a u širini od 5 metara. Zadovoljni smo zbog pozitivnih komentara naših građana zbog sprovođenja ovog projekta. Radovi su izvedeni i na pešačkim stazama u parkovskom jezgru naselja Vojlovica između dve crkve i kroz sam park što je veoma važno za naše građane. Takođe, po projektu javno-privatnog partnerstva predviđena je i kompletna rekonstrukcija ulice Bratstva Jedinstva. Očekujemo da radovi počnu sledeće godine, rekla je Maja Vitman.

 

 

Odbornica Skupštine Grada Pančeva Ivana Rosić rekla je da sanacija Boračke ulice mnogo znači meštanima.

Ova sanacija kompletne Boračke ulice značajno će olakšati život svih naših građana u Vojlovici. Ulica je zaista bila u veoma lošem stanju, dugo godina se nije ulagalo u asfaltiranje i sada kada je potpuno rekonstruisana značajno će olakšati život građana u ovoj ulici, rekla je Ivana Rosić.

 

 

Do kraja godine biće završeni radovi na izradi trotoara ispred vrtića „Čuperak“ na Strelištu. Biće asfaltiran i trotoar ispred Osnovne škole „Miroslav Antić-Mika“.