DruštvoNaslovna

Opština Plandište dobila novo sanitetsko vozilo

Opština Plandište dobila je novo ambulantno vozilo za prevoz pacijenata vredno 4,5 miliona dinara.

Kompanija Wind Park Plandište donirala je 2,5 miliona dinara, dok je NIS Gazpromneft izdvojio dva miliona dinara iz programa Zajednici zajedno.

Direktor kompanije Wind Park Plandište Boris Granovski kazao je da kompanija ima izuzetnu saradnju sa opštinom Plandište i da je zbog toga odlučila da donira novac za kupovinu sanitetskog vozila.

Wind Park Plandište je društveno odgovorna kompanija koja brine o lokalnoj zajednici u kojoj razvija projekat i koja planira da izgradi vetroelektranu. Zahvalni smo opštini na saradnji, ali i predsedniku opštine Repac Jovanu koji je je prepoznao potrebe građana i zamolio nas za donaciju. Verujemo da ćemo u budućnosti imati još ovakvih društvenoodgovornih projekata, rekao je Boris Granovski.

 

 

Predsednik opštine Plandište Jovan Repac izrazio je zadovoljstvo zbog donacije:

Ova donacija za nas ima veliki značaj, jer doprinosi zdravstvenoj zaštiti u opštini. Novo sanitetsko vozilo doprineće bržem transportu pacijenata, pre svega dece, koja su prioritet, ali i odraslih na palijativnoj nezi i na dijalizi. Brinemo o građanima i drago nam je da nas investitori podržavaju, kazao je Jovan Repac.