DruštvoNajaveNaslovna

U toku je izrada Plana razvoja grada Pančeva do 2028. godine: uključite se!

U toku je izrada Plana razvoja grada Pančeva za period 2022–2028. godina. Grad Pančevo poziva sve zainteresovane građane i građanke, predstavnike privrede, udruženja građana, sportske organizacije, ustanove, organizacije i medije da se aktivno uključe i daju svoj doprinos.

Informišite se i uključite u proces izrade ovog dokumenta kako bi Plan bio sveobuhvatan i održiv. Plan razvoja tiče se svih građana koji žive i rade na teritoriji Pančeva zbog čega je svaka inicijativa dragocena i dobrodošla.

Plan razvoja predstavlja dokument najšireg obuhvata i najvišeg značaja za jedinicu lokalne samouprave. Plan razvoja sadrži pregled i analizu postojećeg stanja, viziju, prioritetne ciljeve, pregled i opis mera kojima će definisani ciljevi biti ostvareni, kao i način sprovođenja i praćenja.

Proces izrade Plana vodi Koordinacioni tim za izradu Plana razvoja grada Pančeva 2022-2028, uz podršku konsultantskog tima (Business Development Solutions Consaltning doo i Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu).

Projekat izrade Plana razvoja grada Pančeva 2022-2028 sufinansiran je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Više informacija o izradi Plana razvoja grada Pančeva pročitajte na sajtu Grada Pančeva: http://www.pancevo.rs/plan-razvoja-grada-panceva-2022-2028/.