InformacijeNaslovna

Naselje Strelište u Pančevu će na dva sata ostati bez grejanja

JKP „Grejanje“, danas će, u periodu od 12 do 14 sati, obustaviti isporuku toplotne energije delu naselja Strelište, kako bi se locirala i sanirala havarija zbog koje dolazi do velikih gubitaka vode u toplani Kotež.

Prethodna dva dana otkriveno je nekoliko manjih havarijskih tačaka, zbog čega su povremeno bez grejanja ostajali delovi grada u reonu ove toplane. Ispostavilo se da je neophodna intervencija i na potezu račvanja tri toplovodna kraka od glavne mešne stanice u Ulici Veljka Petrovića broj 11.

Kako bi se pronašlo mesto gde dolazi do velikih gubitaka vode i otklonio kvar koji ugrožava start i rad cele toplane Kotež, danas će u navedenom periodu biti prekinuta isporuka toplotne energije u ovom delu naselja Strelište. Privremeno će bez grejanja ostati delovi ulica Veljko Petrović, Veljko Vlahović, Milutin Bojić, Đura Daničić, Isidora Sekulić, Jovan Pavlović, Ruđer Bošković i Mihailo Petrović Alas.

Radnici JKP „Grejanje“ uporedno obavljaju radove i u podstanici u Ulici Veljko Vlahović 21, kako bi se obezbedilo normalno snabdevanje toplotnom energijom za stanove u ulazima 21, 23 i 25.