NaslovnaSport

Emir Bekrić posetio Sportski savez Pančevo

Jedan od najboljih atletičara u istoriji Srbije Emir Bekrić, posetio je Sportski savez Pančevo. Osvajač svetske bronze i evropskog srebra, sada je selektor za mlađe kategorije Atletskog saveza Srbije.

Povod za posetu bile su najperspektivnije atletičarke članice Atletskog kluba „Dinamo“ iz Pančeva, Marija Mrkela i Sanja Marić, koje su u društvu svog trenera Ljupčeta Cvetkoskog prisustvovale ovom sastanku.

Predsednik Sportskog saveza Pančevo Slobodan Bitević istakao je da mu je velika čast što u našem gradu može da ugosti bivše i nadamo se buduće osvajače medalja sa velikih takmičenja.  On je takođe rekao da će Sportski savez Pančevo uz pomoć Gradske uprave Pančevo dati sve od sebe da se mladim talentima omoguće svi potrebni uslovi za nesmetan i pravilan napredak.

Emir Bekrić je izrazio veliku zahvalnost predstavnicima Sportskog saveza Pančevo, Slobodanu Biteviću i Dejanu Periću na razumevanju i pomoći koju je Sportski savez Pančevo obezbedio kako bi ove dve perspektivne takmičarke mogle nesmetano da treniraju i fokusiraju se na obaveze koje ih očekuju u 2021. godini.

Trener Atletskog kluba „Dinamo“, Ljupčo Cvetkoski takođe se zahvalio predstavnicima Sportskog saveza Pančevo i izneo planove za naredni period kako Marije Mrkele i Sanje Marić tako i celog Atletskog kluba „Dinamo“ iz Pančeva.

Generalni sekretar Sportskog saveza Pančevo, Dejan Perić, rekao je da će u sledećoj godini Sportski savez Pančevo nastaviti da pomaže mlade sportiste jer je to jedan od osnovnih ciljeva Saveza u prethodnom periodu od 4 godine koji će se nastaviti i u budućnosti.

Izvor: Sportski savez Pančevo