DruštvoNaslovna

Rezervni plan nastupio u Ulici novogodišnje čarolije u Pančevu (VIDEO)

Popularni pančevački rok sastav Rezervni plan nastupio je 30. decembra u muzičkom delu programa manifestacije Ulica novogodišnje čarolije.

Njihov nastup nije omela ni kiša koja je čitave večeri padala, a njihovi fanovi uživali su uz dobru muziku i popularne hitove.

Pre njih, od 20 do 22 sata svirao je bend The Twightlight.

Bend The Twightlight

Duž Ulice Nikole Tesle postavljene su i drvene barake i tezge na kojima će do 31. decembra svoje proizvode izlagati i prodavati pančevačka udruženja, pojedinci, preduzetnici u periodu od 18 sati do ponoći.

Kuva se vino i rakija, topla čokolada, prodaju slane i slatke poslastice (palačinke, mekike, krofne i drugi kolači), suveniri, novogodišnji aranžmani, sve što vam može biti potrebno u vreme praznika.

Posetioci manifestacije ugrejali su se sinoć kuvanim vinom i rakijom, i drugim toplim napicima, pripremajući se za ulazak u Novu 2019. godinu koja će biti dočekana na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu uz domaće bendove i vatromet.

 

 

Manifestacija Ulica novogodišnje čarolije će trajati do 31. decembra i završiće se dočekom nove godine na otvorenom i vatrometom u ponoć.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra, od 22 do 23 sata sviraće tamburaški orkestar „Vajfertov bend“, a od 23 sata do 1 sat nakon ponoći „Eksploziv bend“ i popularne hitove.

Organizator je Turistička organizacija Pančevo, uz podršku Grada Pančeva.