AktuelnoInformacijeNajaveNaslovna

Ulica Novogodišnje čarolije u Pančevu

Turistička organizacija Pančevo organizovaće i ove godine manifestaciju “Ulica novogodišnje čarolije”, u periodu od 29. do 31. decembra.

Štandovi izlagača i kulturno-zabavni program biće organizovani u Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Ova nova manifestacija, koja je prošle godine prvi put organizovana, ima za cilj isticanje turističkih, kulturno-umetničkih i privrednih potencijala grada Pančeva.

Planirano je i ove godine da se u “Ulici novogodišnje čarolije” predstave izlagači-proizvođači domaće radinosti i starih zanata, a u pripremi su i brojna iznenađenja.

Ulica Novogodišnje čarolije biće završena dočekom Nove godine na otvorenom.

Kako kaže direktor Turističke organizacije Pančevo, Nikola Stoilković, “Ulica novogodišnje čarolije”, uz tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnji bazar”, predstavlja novi, obogaćen koncept obeležavanja novogodišnjih praznika u Pančevu.

I ove godine Pančevci će imati priliku da novu godinu dočekaju na otvorenom, u svom gradu, uz muzički program koji pripremamo u saradnji sa lokalnim muzičarima. Sve one koji neće imati priliku negde da otputuju, kao i goste Pančeva, pozivamo da zajedno dočekamo novu 2019. godinu u centru Pančeva, rekao je Stoilković.

Direktor Turističke organizacije Pančevo kaže da je priprema programa manifestacije u završnoj fazi i da će detalji biti uskoro saopšteni.

Prijave za izlagače na štandovima u “Ulici novogodišnje čarolije” počeće 14. decembra, a više informacija moći će da dobiju u prostorijama Turističke organizacije Pančevo.