AktuelnoKulturaNajaveNaslovna

Raznovrstan program Muzičke škole u decembru

Učenici i profesori Muzičke škole „Jovan Bandur“ u Pančevu prirediće nekoliko prigodnih koncerata do kraja decembra.

Tradicionalni novogodišnji koncert prirediće učenici solo pevanja, klasa prof. Tatjane Stojiljković, u sredu, 12. decembra od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur” Pančevo. Oni će izvesti, uz klavirsku saradnju profesorke Ane Milatović, solo pesme i arije poznatih kompozitora.

Javni čas učenika svih odseka održaće se u četvrtak, 13. decembra od 18 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Na programu će biti različite kompozicije raznih autora iz svih muzičkih epoha.

Novogodišnji koncert prirediće Orkestar Muzičke škole i Hor „Belkanto” pod vođstvom dirigenta prof. Bojana Kljajića u utorak, 18. decembra od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Kao gost će nastupiti Hor Osnovne škole, kojim diriguje prof. Jelena Cvetić. Na programu će biti dela M. Musorgskog, O. di Lasa, A. Borodina, S. St. Mokranjca, kao i poznate pop i rok melodije.

Najmlađi učenici Muzičke škole nastupiće na novogodišnjem koncertiću u petak, 21. decembra od 18 sati u sali MŠ „Jovan Bandur”. Oni će izvesti kompozicije posvećene zimi i novogodišnjim praznicima, a uz muziku, pesmu i poneki stih dočekaće Deda Mraza sa poklonima.

Ulaz na sve programe je slobodan.