AktuelnoInformacijeNaslovnaTurizam

Počela ski sezona na Kopaoniku (FOTO)

Od 14. decembra je u ski centru Kopaonik u funkciji Mali karaman i pripadajuće staze 7 i 7a, u pripremi je crvena Duboka i vezna staza ka Dubokoj 2.

U toku je drugi deo manifestacije „Ski opening“, koja je ove godine podeljena na dva vikenda, tako da uživamo u odličnom skijanju i zabavi od 13. do 16. decembra.

U toku je drugi deo manifestacije „Ski opening“

Skijališta Srbije organizovali su koncert Lexinton benda 14. decembra na novom konceptu zabave “Zbrda zdola” u Dolini sportova u ski centru Kopaonik.

Za razliku prethodnih godina kada se Ski opening održavao u prvoj nedelji decembra, ove godine je odlučeno da se manji popusti na otvaranju ski sezone daju i prvog i drugog vikenda decembra za ski karte.

Što se vremenskih prilika tiče, meteorolozi najavljuju za nedelju ujutru i u delu prepodneva oblačno sa snegom, zatim se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Biće veoma hladno, uz maksimalnu temperaturu od -9°C.

Očekuje se još snega (foto: N.S.)

Očekuje se da padne novih 30 do 35 cm snega.

Danas u popodnevnim satima došlo je do prekida u vodosnadbevanju Kopaonika zbog pucanja cevi na magistralnom cevovodu. Ekipe JKP „Raška“ sa svojom mehanizacijom su na terenu i rade saniranju problema. Normalizacija snadbevanja Kopaonika vodom se očekuje u ranim jutarnjim satima.

Ski centar Kopaonik počeo je da radi 4. decembra.

Nakon uvođenja novog sistema pregleda ski karata, fotografija je obavezna za sve vrste ski karti u ski centru Kopaonik ali je fotografisanje od strane ski centra besplatno i vrši se na licu mesta prilikom kupovine ski karte. JP „Skijališta Srbije“ vrši prodaju ski karti na zvaničnim prodajnim mestima. Telefon za sve informacije o SKI pass-u: 036/5471-203

Ski centar Kopaonik počeo je da radi 4. decembra (foto: N.S.)