Informacije

Vršac: nastavlja se čišćenje snega

Ekipe zimske službe JKP Drugi oktobar iz Vršca, kao i sva raspoloživa mehanizacija i dalje se nalaze na terenu i intenzivno rade na uklanjanju snega.

Putevi prvog i drugog prioriteta potpuno su prohodni i bezbedni za saobraćaj. S obzirom na to da je sneg neprekidno padao, svi kolovozi u gradu i ka selima čišćeni su više puta. 

Takođe, očišćeni su prilazi javnim ustanovama, kao i pešačke zone.

Trenutno se radi na čišćenju snega u ulicama koje su van prioriteta, kako bi svi građani mogli nesmetano da funkcionišu.

Usled velike težine snega, na nekoliko lokacija došlo je do pucanja grana. Nadležni organi fotografisali su sva vozila koja su oštećena ovom prilikom, a svi raspoloživi kapaciteti RJ Zelenilo rade na otklanjanju polomljenih grana i sanaciji posledica koje je sneg izazvao.

Apelujemo na građane da bez preke potrebe ne ulaze u Gradski park, jer se tamo nalazi najveći broj drveća preopterećenih snegom, saopšteno je iz ovog JKP.

U manjim ulicama u Vršcu problem stvaraju i vozila parkirana na kolovozu, što otežava rad vozila Zimske službe, pa iz JKP Drugi oktobar apeluju na vlasnike da svoja vozila uklone kako bi nesmetano mogao da se očisti sneg.

 

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts