AktuelnoInformacijeNaslovna

Od 1. februara između Beograda i Novog Sada obustavlja se železnički saobraćaj

Zbog infrastrukturnih radova na magistralnoj pruzi Beograd – Novi Sad – Subotica – Državna granica (Kelebia), od 1. februara do daljeg biće obustavljen železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada, saopšteno je u železničkoj kompaniji „Srbija Voz“.

Međunarodni voz, koji iz Beograd Centra za Budimpeštu polazi u 11:13 sati, polaziće iz Novog Sada u 11:00 sati i saobraćaće do Kelebije, odakle će putnici sa presedanjem u 14:46 sati nastaviti za Budimpeštu. Voz, koji iz Budimpešte za Beograd Centar polazi u 7:57 sati, promeniće vreme polaska i to u 11:57 sati i saobraćaće do Kelebije, gde će putnici, takođe uz presedanje, u 15:41 sat nastaviti putovanje za Novi Sad.

Međunarodni voz iz Beograd Centra za Budimpeštu u 21:15 sat, kao i voz iz Budimpešte za Beograd Centar u 22:15 sata, neće saobraćati do završetka radova.

Saobraćaj međunarodnih vozova iz Beograd Centra za Beč u 7:13 sati, i iz Beča za Beograd Centar u 8:42 sati, takođe će biti obustavljen do završetka radova.

U unutrašnjem saobraćaju, vozovi će saobraćati samo na relaciji Novi Sad – Subotica – Novi Sad, dok će železnički saobraćaj biti obustavljen na relaciji Beograd Centar – Novi Sad – Beograd Centar.