DruštvoNaslovna

Ovlašćeni distributer za Renault i Dacia vozila u Pančevu je na Novoseljanskom putu

Reno Sava je ovlašćeni Renault i Dacia distributer sa iskustvom od četiri decenije u segmentu servisiranja vozila. Potvrda kvaliteta njihovog rada je i nagrada DILER GODINE 2014. i 2015. godine.

Nalaze se na dve lokacije: u Beogradu, Mirijevski bulevar 37 i u Pančevu, Novoseljanski put 62b.

Firma Reno Sava D.O.O. je nastala 1998. godine kako bi preuzela i proširila posao samostalne zanatske radnje Stefanov Save, koja datira od 1974. godine. Nakon 30 godina servisiranja i opravke Renault vozila, 1998. godine ova porodična firma i zvanično biva ovlašćena od strane Renault-a.

Početkom 2006. godine Reno Sava servis menja svoj status i postaje distributer sa pravom prodaje za nova Renault vozila i otvara salon u Beogradu. 2013. godine otvara još jedan servis i salon Dacia vozila na novoj lokaciji u Pančevu, na Novoseljanskom putu 62b, a 2016. godine na istoj lokaciji pridružuju i salon Renault vozila prateći najnovije Renault standarde.

Ovaj objekat pruža kupcima komfor i udobnost, veliki izbor modela koji se mogu videti kao i najnoviju tehnologiju koja pomaže u konfigurisanju vozila po želji.

 

 

U salonu možete pogledati neke od izloženih modela, i doći do informacija u vezi novih Renault i Dacia vozila, kako iz putničkog tako i iz teretnog programa do 3,5t nosivosti. Kreiraju i poručuju vozila po Vašoj želji.

Reno Sava D.O.O. servis je osposobljen za popravku i održavanje svih Renault i Dacia vozila. Opremljeni su najsavremenijim alatima, kao i kompjuterskim dijagnostičkim aparatima za otkrivanje kvarova na vozilima. Njima rukuje kvalifikovani specijalizovani kadar koji redovno pohađa seminare koje Renault organizuje u svom centru za obuku.

Kod njih možete dobiti niz infomacija vezanih za održavanje Vašeg automobila. Raspolažu velikim lagerom rezervnih delova, kao i mogućnošću brze nabavke i isporuke svih delova iz Renault i Dacia programa, a sada već i značajnim brojem najtraženijih demo vozila i omogućavaju klijentima probne vožnje, kako biste stekli kompletan utisak o njihovim automobilima.

Reno Sava D.O.O. se zahvaljuje svima koji su im do sada ukazali poverenje i pozivaju vlasnike i ljubitelje Renault i Dacia vozila, kao i sve one koji žele da otkriju prednosti vozila koje nude, da nih posete.

Reno salon i servis u Pančevu: Novoseljanski put 62b
U Beogradu: Mirijevski bulevar 37

 

Reno Sava Pančevo, Novoseljanski put 62b