DruštvoNaslovna

Besplatan bežični internet u centru Inđije

Na inicijativu opštine Inđije a uz podršku „Telekom Srbija“ pokrenut je projekat „Besplatan bežični internet“ zahvaljujući kojem će stanovnici Inđije i svi gosti moći da koriste usluge bežičnog interneta na tri lokacije u gradu.

Od 10. avgusta u Inđiji postoje tri lokacije na kojima će građani i svi oni koji su došli da obiđu grad, moći potpuno besplatno da koriste internet usluge.

Taj projekat, koji su zajednički realizovali opština Inđija i „Telekom Srbija“ , biće nastavljen i sledeće godine, jer je planom za 2020. godinu predviđeno da se poveća broj lokacija u Inđiji.

Bežičnom mrežom trenutno je pokriven centar Inđije, odnosno Trg Slobode i park ispred Gimnazije, Ulica Vojvode Stepe – pešačka zona, kao i Kulturni centar Inđije.

Ovim je opština Inđija dobila najveću pokrivenost u Sremu bežičnim internetom u strogom centru grada i pešačkoj zoni. Obezbeđeno je najsavremenije WIFI drvo koje će imati mogućnost punjenja mobilnih uređaja kao i 4 Access point uređaja koji će biti postavljeni duž Ulice Vojvode Stepe.

 

Izvor: Opština Inđija