DruštvoInformacijeNaslovna

Pančevo: Raspored cisterni s vodom za piće od 27. do 29. septembra

JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavilo je da će zbog neophodnih radova na zameni ventila na Filter postrojenju bez vode ostati celo Pančevo, Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac, Ivanovo, Jabuka, Glogonj, Kačarevo, Dolovo i Stari Tamiš, od petka, 27. septembra od 18 sati do nedelje, 29. septembra u 6 sati.

U tih 36 sati, koliko će trajati isključenje vode, sprovešće se neophodni radovi kako bi se grad i sela nesmetano i ubuduće snabdevali vodom.

Evo i rasporeda cisterni:

Naseljena mesta Jabuka, Glogonj i Dolovo će se snabdevati vodom sa javnih česmi s obzirom da imaju svoje rezervoare vode.
U Jabuci javna česma na uglu Omladinske i Zmaj Jovine ulice, u Glogonju Beogradska ulica kod pijace i u Dolovu ispred kuće u Ulici Trg Kralja Petra br. 37.

Ostala naseljena mesta Kačarevo, Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac i Ivanovo imaće na raspolaganju cisterne koje će biti postavljene u centru svakog mesta ispred Mesnih zajednica.

Raspored cisterni u gradu Pančevu

– Centar – ispred Opštine
– Centar – mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Žarka Zrenjanina, Maksima Gorkog, Cara Lazara, Cara Dušana i Miloša Trebinjca.
– Kotež 1 – na kružnom toku
– Kotež 2 – ispred „Simpa“
– Tesla – kod prodavnice “ Aroma“
– Strelište – Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata ugao Ulice Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića i ugao Dušana Petrovića Šaneta i Marina Držića počevši od 9 sati na uglu Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića
– Sodara – u centru Sodare kod prodavnice „Aman“ u Dunsvskoj ulici
– Margita – Kod ambulante Sveti Sava kao i mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Moše Pijade, Sinđelićeva, Dimitrija Tucovića, Knićaninova, Svetozara Šemića, Jabučki Put i Karaula.
– Misa – Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata ispred Crkve i kod škole “ Sveti Sava“ počevši kod Crkve u 9 sati i jedna mobilna koja će obilaziti ulice Bavaništanski put Kozaračku, Banijsku, Srbijansku, Novoseljanski Put, Kajmakčalansku, Pelistersku i Kudeljarski nasip.
– Vojlovica – Mobilna cisterna koja će kružiti od MZ Vojlovica kroz naselje Topola i ulicu 7. jula

Cisterne će biti na raspolaganju i u krugu
– Hitne pomoći
– Bolnice
– Očne Bolnice
– Gerontološkog centra i
– Doma Slepih