DruštvoNaslovnaTurizam

Ako ste bili u Beču, a niste posetili ovo mesto, kao da niste ni bili u Beču

Ukoliko dođete u Austrijsku prestonicu, Beč i u potrazi ste za domaćom nacionalnom kuhinjom tu smo da vas uputimo i pomognemo u pronalasku idealnog sprskog restorana za vas.

Na više ključnih lokacija u Beču naći ćete srpski restoran Semendria koji pruža tradiciju nacionalne kuhinje koja će vas za trenutak vratiti u otadžbinu a strancima pružiti užitak prave srpske kuhinje.

Jedan od napopularnijih srpskih restorana u Beču, Semendria, smešten na više ključnih lokacija u gradu pruža vam nezaboravne trenutke u krugu prijatelja. Veliki izbor nacionalne domaće kuhinje i ljubazno osoblje samo su jedan od razloga da posetite ovaj srpski restoran.

 

 

U septembru je u Beču otvoren restoran Semendria, još jedan u nizu. Ima ih u različitim bicirkima, odnosno okruzima, u Beču. Beč se sastoji od 23 bicirka, svaki ima svoj naziv, a meštani redovno koriste brojeve da bi vam rekli odakle su. Tako i restoran Semendria pored glavnog naziva ima broj 1, 2, 3… Restorani su zastupljeni u skoro svakom drugom bicirku, pa gde god da se nađete svratite bar u jedan i priuštite sebi nezaboravno iskustvo.

 

 

Najfinija jela sa roštilja u jugoslovenskom stilu kao i internacionalni klasici poslužuju se u restoranu Semendria, koji se fokusira na specijalitete iz srpskog regiona oko Smedereva. Posebno su popularni specijaliteti sa roštilja kao što su čevapčići, kobasice ili ražnjići. Takođe bi trebalo da probate jugoslovensku mesnu štrucu Pljeskavica – kao i pastrmku na žaru ili biftek.

Zakazivanje termina posle 13 sati svakog dana. Kontakt telefon: +43 664 26 26 922

 

 

Svečana sala Semendria je posebno dizajnirana, klimatizovana svečana sala sa odličnom ventilacijom. Prilagođena je svim potrebama onih koji žele ovde da proslave svoje važne životne trenutke i doprineće eleganciji svakog slavlja.

 

 

Luksuzna rasveta i svetlosni efekti koji sve ostavljaju bez daha, učiniće i vaše posebne trenutke još lepšim i dužim za pamćenje.

 

Semendriju su do sada posetile skoro sve poznate ličnosti sa naših prostora i Balkana, a o tome svedoče i brojne fotografije poznatih…