DruštvoNaslovna

Počelo uručivanje paketića deci u Omoljici

Mesna zajednica Omoljica nastavila je tradiciju obezbeđivanja novogodišnjih paketića za svu decu iz tog mesta, a paketiće im uručuje Deda Mraz.

Ovo je šesta godina za redom da se obezbeđuju i dele paketići deci do osme godine, odnosno do drugog razreda osnovne škole.

Ranijih godina organizovan je muzičko-zabavni program i druženje s Deda Mrazom. Međutim, zbog virusa korona ove godine je izostao prateći program, a uručivanje paketića podeljeno je u nekoliko dana.

Danas je počelo uručivanje paketića prema rasporedu koji je istaknut na Fejsbuk stranici i oglasnoj tabli Mesne zajednice, a nastaviće se i narednih dana, do kraja nedelje.

 

 

Đura Topalović iz Mesne zajednice Omoljica kaže da je obezbeđeno 550 novogodišnjih paketića.

Sva deca dobila su pozivnice i Deda Mraz ih očekuje i narednih dana kako bi im uručio paketić i na taj način ulepšao predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike. Organizovali smo se u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, ali i da završimo s uručivanjem paketića do početka zimskog raspusta, rekao je Topalović.

 

 

Iz Mesne zajednice još jednom apeluju na meštane da prilikom dolaska po paketić svi poštuju mere i zbog prevencije nose zaštitne maske.

Organizatori se nadaju da će dogodine biti i više dece i paketića, ali i da će biti u prilici da ponovo organizuju i muzičko-zabavni program u kojem će uživati najmlađi Omoljčani.