KulturaNajaveNaslovna

„Foto-safari“ u Ivanovu pomeren na 25. april

„Foto-safari“ u Ivanovu pomeren je za narednu nedelju, 25. april, zbog lošeg vremena koje su najavili meteorolozi. S obzirom da je najviše lokaliteta za fotografisanje napolju i prijavljeni učesnici su vrlo rado prihvatili da u ovo mesto kod Pančeva dođu naredne nedelje kada se očekuje sunčano vreme.

Marko Guran, direktor Doma kulture u Ivanovu kaže da su i ove godine za ljubitelje fotografije obezbedili čamce i traktore za prevoz do različitih lokacija, ali i modele u nošnjama u ivanovačkim kućama.

Zbog niskog vodostaja prvi put posle više godina i do Ivanovačke ade će moći da se ide peške, te će fotografi dobiti priliku da zabeleže i nove motive u našem kraju. Prijavljeno je više od 100 učesnika, a i u narednih nedelju dana biće moguće prijavljivanje fotografa, izjavio je Marko Guran.

Trinaesto fotografsko druženje (foto-safari) Ivanovo 2021 organizuju Dom kulture “Žarko Zrenjanin“ i Foto grupa „Dunavac“ Ivanovo.

Program:

8:00-9:00 Okupljanje i dogovor u Domu kulture „Žarko Zrenjanim“ Ivanovo kao i grupno fotografisanje
9:15 Izlazak na teren, i obilazak sela.
9:30 Polazak čamaca i traktora.
13:30 Ručak („lanč paket“)
14:30 Promocija fotomonografije Danila Cvetanovića, velika sala Doma kulture u Ivanovu. Promociji fotomonografije jednog od naših najvećih fotografa biće organizovan u Sali uz prisustvo publike na određenoj distanci (odnosno svako drugo sedište).

Program je podložan izmenama.

Kotizacija za učešće je 300 dinara. Plaća se po dolasku.

Prijava je obavezna zbog organizacije. Učesnici koji žele smeštaj potrebno je da se ranije najave.

Prijave (ime prezime i br. telefona) slati na elektronsku adresu: fgdunavac@gmail.com

Telefon za informacije i kontakt: 064/180-42-08 Guran Marko i 066/629-47-33 Bisak Zoltan