DruštvoNaslovna

Iz zbratimljenog Bonjhada donirano kombi vozilo za MZ Ivanovo

Nakon što je pre mesec dana iz zbratimljenog Bonjhada, lokalne samouprave Izmenj stiglo kombi vozilo kao donacija za mađarsku zajednicu i MKUD „Tamaši Aron“ u Vojlovici, danas su svečano uručeni ključevi još jednog vozila – ovog puta iz Mečenja za MKUD „Bonaz Šandor“ u Ivanovu.

Ivan Andrejević, pomoćnik gradonačelnika Pančeva za selo i ruralni razvoj istakao je prilikom primopredaje vozila.

Želim i po drugi put pozdraviti odličnu saradnju dva zbratimljena grada, Bonjhada iz Mađarske i našeg Pančeva. Saradnja je rezultirala je donacijom drugog putničkog kombija Mesnoj zajednici Ivanovo i mađarskoj zajednici u Ivanovu. Vozilo je stiglo iz lokalne samouprave Mečenj u opštini Bonjhad. Zahvaljujem se u ime grada Pančeva i u ime mađarske zajednice u Ivanovu gradonačelniku lokalne samouprave Mečenj Krahun Elemeru, a posebno gradonačelnici Bonjhada Filone Ferenc Iboji na izuzetnom zalaganju da baš zbratimljenom Gradu Pančevu, MZ Ivanovo i mađarskoj zajednici u Ivanovu bude dodeljeno ovo, drugo vozilo. Zahvaljujem se još jednom Gradu Pančevu na prihvaćenim donacijama kao i pokrivanju troškova carinjenja i registracije za oba vozila. Iskreno se nadam da će ovo vozilo biti dugo u upotrebi i da će služiti svrsi kojoj je i namenjeno, rekao je Andrejević.

 

 

Kombi će služiti za prevoz dece i učenika, bolesnih i starih lica kao i za potrebe MKUD „Bonaz Šandor“ u Ivanovu i Mesnoj zajednici Ivanovo za učešće u raznim kulturnim manifestacijama u zemlji i inostranstvu.