NaslovnaSport

Gradonačelnik Pančeva organizovao prijem za plivačicu Anju Crevar

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović organizovao je danas prijem u Gradskoj upravi u čast naše plivačice Anje Crevar. Pored gradonačelnika, prisustvovali su i Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančeva i sekretar Dejan Perić, kao i Dejan Crevar, otac plivačice i predsednik Plivačkog kluba Dinamo Pančevo.

Srpska plivačica Anja Crevar osvojila je srebrnu medalju na 400 metara mešovitim stilom na Evropskom prvenstvu u malim bazenima koje se održavalo u Kazanju (Rusija). Anja je finalnu trku završila u vremenu 4:30,47, stigla je do srebrne medalje, koju je podelila sa Italijankom Sarom Frančeski, koja je imala isto vreme.

Anja Crevar je razgovarala sa gradonačelnikom i sa predstavnicima Sportskog saveza predstavila protekli rad i rezultate i utiske sa održanog takmičenja u Rusiji. Članici Plivačkog kluba Dinamo iz Pančeva, ovo je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.

Gradonačelnik Stevanović čestitao je Anji na medalji i ovom fantastičnom uspehu i još jednom istakao da je grad Pančevo tu za nju za svaku podršku, kao i za sve ostale pančevačke sportiste, da je Pančevo bilo i biće grad sporta i da je cilj svih aktivnosti koje se sprovode na razvoju grada, upravo stvaranje najboljih mogućih uslova za razvoj u svim društvenim oblastima – a posebno sportu, kulturi i obrazovanju.