AktuelnoDruštvoNaslovna

Počeo Osmi Novogodišnji bazar u Pančevu

Osmi Novogodišnji bazar u Pančevu otvoren je danas u podne. Bazar će trajati do 23. decembra, a možete ga posetiti od 11 do 20 časova.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Manifestacija „Novogodišnji bazar“ je postala već tradicionalna privredna manifestacija koja u prvom planu, na jednom mestu, na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe lokalna udruženja, ustanove, fizička lica i male preduzetnike, predstavljajući ih kroz brojne lokalne proizvode i usluge.

 

 

Na ovaj način lokalna samouprava želi da doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2019. godine, po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima, a šarenilo ponude bazarskih proizvoda i prateći zabavni sadržaji pružiće dodatnu mogućnost građanima da uživaju u pretprazničnom ambijentu.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da na njemu građani mogu da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, da kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima.

 

 

Gradonačelnik Saša Pavlov pozdravio je i pozvao sve prisutne i zainteresovane da odvoje vreme, zastanu i pogledaju jedinstvene poklone i ukrase, kako bi možda upravo ovde pronašli nešto interesantno što bi obradovalo njihove najmilije.

Osnovna svrha ove manifestacije je da se družimo, da uživamo u prazničnom duhu i da razmenjujemo osmehe i ideje, kako bi nam ovi dani doneli ono najlepše što želimo sebi i drugima. Želim vam svima srećne božićne i novogodišnje praznike. Budite zadovoljni, radosni, pronađite ovde neku sitnicu za vaš dom, za vaše najdraže, u miru i sreći dočekajte Novu godinu i provedite praznike okruženi porodicom i prijateljima, rekao je Pavlov.

 

 

Za sve učesnike Bazara Grad je obezbedio besplatne štandove, koji su raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima, a za sve posetioce je pripremljen bogat kulturno umetnički program.

Manifestaciju zajedno organizuju Grad Pančevo i Turistička organizacija Pančevo.

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts