InformacijeNajaveNaslovna

Dočekajte Novu godinu u Pančevu na otvorenom

Pančevci će i ove godine imati priliku da Novu godinu dočekaju na otvorenom, na Trgu Đorđa Vajferta, uz domaće muzičare i vatromet u ponoć.

Turistička organizacija Pančevo organizovaće i ove godine manifestaciju “Ulica novogodišnje čarolije”, u periodu od 29. do 31. decembra u Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Ova nova manifestacija, koja je prošle godine prvi put organizovana, ima za cilj isticanje turističkih, kulturno-umetničkih i privrednih potencijala grada Pančeva.

Direktor Turističke organizacije Pančevo Nikola Stoilković kaže da je planirano i ove godine da se u “Ulici novogodišnje čarolije” predstave izlagači-proizvođači domaće radinosti i starih zanata, a u pripremi su i brojna iznenađenja.

Štandovi i drvene barake biće postavljene duž Ulice Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta, a građani će od 18 časova do ponoći sva tri dana biti u prilici da uživaju u kuvanom vinu i kuvanoj rakiji, da degustiraju domaće krofne i druge đakonije, ali i da kupe nešto od suvenira ili poklona za svoje najbliže.

Manifestacija „Ulica Novogodišnje čarolije“ svečano će biti otvorena u subotu, 29. decembra u 20 sati na bini u Ulici Nikole Tesle, nakon čega će nastupiti dečji hor Vokal kids. Od 21 do 23 sata sviraće Tođa, Mizge i Borko.

U nedelju, 30. decembra od 20 do 22 sata sviraće rok bend The Twilight, a od 22 do ponoći nastupiće pančevački rok bend Rezervni plan.

Manifestacija „Ulica Novogodišnje čarolije“ biće završena dočekom Nove godine na otvorenom uz tamburaše, pančevačke orkestre i vatrometom u ponoć.

U novogodišnjoj noći od 22 do 23 sata sviraće tamburaški orkestar „Vajfertov bend“, a od 23 sata do 1 sat nakon ponoći Pančevci će moći da uživaju uz „Eksploziv bend“ i popularne hitove.

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts