Društvo

Žabalj: u Opštinskoj upravi od danas omogućeno plaćanje karticama

Stanovnici opštine Žabalj, kao i svi drugi građani koji podnose zahteve prema Opštinskoj upravi Žabalj, počev od 1. februara 2019. godine, moći će da naknade i takse na svoje podneske uplate putem platnih kartica (DINACARD, VISA i MASTERCARD).
Ova usluga je omogućena instaliranjem POS terminala na tri lokacije: šalter sala Opštinske uprave (Nikole Tesle 45, Žabalj), prijemnoj kancelariji Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i privredu (Nikole Tesle 45, Žabalj – drugi sprat) i šalter sali Odeljenja za lokalnu poresku administracije (Trg Svetog Save 3, Žabalj).

Ovakav način plaćanja omogućiće građanima da svoje podneske za koje je propisana uplata odgovarajuće naknade/takse predaju i na istom mestu izvrše plaćanje naknade, što značajno štedi njihovo dragoceno vreme.

Usluga je omogućena potpisivanjem Sporazuma između Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu koju zastupa direktor doc. dr Mihailo Jovanović i Opštine Žabalj koju zastupa predsednik opštine Čedomir Božić.

Detaljnije informacije o načinu korišćenja usluge možete dobiti na sve tri pomenute lokacije od ovlašćenih službenika za prijem podnesaka.