AktuelnoDruštvoNaslovna

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić 10. februara u Južnobanatskom okrugu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće Južnobanatski okrug u okviru kampanje Budućnost Srbije u nedelju, 10. februara 2019. godine.

Tokom svoje posete razgovaraće i sa stanovnicima Opova, Vršca, Bele Crkve, Kovina i Pančeva, gde će se popodne, ispred zgrade Gradske uprave obratiti građanima.

Obilazak Južnog Banata predsednik Vučić počeće od Opova gde će u 10 sati obići Dom zdravlja – Zdravstvenu ambulanta Opovo, a zatim i deo izgrađenog puta Opovo – Debeljača.

Posetu ovom regionu predsednik Srbije nastaviće u 11 sati obilaskom Banatskog Novog Sela i poljoprivrednog gazdinstva porodice Maksimović gde će razgovarati sa poljoprivrednicima.

Programom posete u Vršcu je predviđen obilazak HITeam d.o.o. – IT kompanije, zatim postrojenja za preradu pijaće vode za grad Vršac i okolna naseljena mesta i školskog centra ,,Nikola Tesla“.

U Beloj Crkvi oko 14 sati predsednik Vučić obići će Specijalnu bolnicu za plućne bolesti “Dr Budislav Babić“, a u Kovinu fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka „Delta Danube“ i Ustanovu za sport Kovin gde je predviđen sastanak sa sportistima Južnobanatskog okruga.

U Pančevu je predviđen obilazak fabrike Utva avio-industrija d.o.o, a zatim Opšte bolnice Pančevo kako bi se predsednik upoznao s tokom završnih građevinskih radova u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Na kraju svoje posete Južnobanatskom upravnom okrugu predviđeno je obraćanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i predsednika Pokrajinske Vlade Igora Mirovića građanima na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Bućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak. To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti. Borićemo se za svakog čoveka. Naš slogan je Budućnost Srbije. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo. Građane interesuju njihov život i napredak, a ne ko će od tajkuna da bude još bogatiji, a ko siromašniji. Oko 99 odsto ljudi navija za svoju zemlju i želi da ona ide napred i zato cene rad, marljivost i poštenje, rekao je Vučić pred posetu Južnobanatskom okrugu.

Instagram profil „Budućnost Srbije“ možete pratiti klikom OVDE.

 

Kampanju „Budućnost Srbije“ Vučić je započeo 7. februara, obilaskom trase Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, u sklopu dvodnevne posete Pčinjskom okrugu.

Najavljujući kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.