NajaveNaslovna

Pančevo: Raznovrstan program u martu u Muzičkoj školi

U Muzičkoj školi Jovan Bandur u Pančevu do kraja marta biće organizovano više koncerata.

Učenici solo pevanja, klasa prof. Ivane Josić, prirediće tradicionalni koncert povodom Dana žena u četvrtak, 7. marta od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur” Pančevo. Uz klavirsku saradnju prof. Ane Milatović izvešće dela A. Skarlatija, V. A. Mocarta, F. Šuberta, M. Prebande i drugih autora.

Javni čas učenika svih odseka održaće se u četvrtak, 14. marta od 18 sati. Na programu će biti razne kompozicije iz svih muzičkih epoha.

Učenici Muzičke škole „Jovan Bandur” nastupiće u Klubu za odrasla i stara lica (Josifa Marinkovića 25) u četvrtak, 21. marta od 17 sati. Posetioci će uživati u vokalnim i instrumentalnim delima različitih kompozitora.

Mladi pijanisti, učenici spec. prof. Marije Ligeti Balint, predstaviće se publici u ponedeljak, 25. marta od 18.30 u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Ljubiteljima klavirskog zvuka izvešće kompozicije J. S. Baha, L. van Betovena, F. Šopena, F. Lista i drugih autora.

Koncert đaka koji će nastupiti na Republičkom takmičenju u Beogradu održaće se u sredu, 27. marta od 18 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”.

Koncert đaka koji će se nadmetati na Republičkom takmičenju u Beogradu održaće se u četvrtak, 28. marta od 18 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”.

Ulaz na sve koncerte je besplatan.