KulturaNajave

Pančevo: Džez koncert EYOT u Narodnom muzeju

Srpski alternativni džez kvartet će izvesti specijalni set na posebno dizajniranoj bini „Museum Stage“-a, u Narodnom Muzeju Pančeva u okviru Pančevo Wrong Festa u nedelju, 21. jula od 20 časova.

EYOT (foto: Z. Radosavljević)

„Nirvana Evropskog džeza“ je oformljena u Nišu pre nešto više od 10 godina i tokom te dekade su uspeli da rasprodaju hale u Srbiji i širom Evrope.

Muzika EYOT-a će biti vodeća snaga cele magične noći i postavka muzeja će biti osmišljena oko melodija, karaktera, snova i slika koje njihova muzika stvara.

Ulaz na ovaj događaj će vas koštati 600 dinara ukoliko posedujete trodnevnu kartu ili 1.200 dinara ukoliko je nemate.

Kako je ovo jednokratni događaj sa ograničenim kapacitetom, jednodnevne karte za Wrong fest za 21.07. neće obezbediti ulaz za ovaj nastup.

Dostupne su karte u vidu rezervacije, po ceni od 600 dinara koje vam obezbeđuju mesto u muzeju. Ukoliko posedujete trodnevnu kartu za festival, potrebno je samo da kupite rezervaciju kako biste obezbedili pristup nastupu. Ovo je moguće uraditi ili kupovinom rezervacije online, kako biste osigurali svoje mesto na nastupu, ili na vratima (u tom slučaju ne postoje garancije za mesto).

Ukoliko ne posedujete trodnevnu kartu festivala, neophodno je da kupite rezervaciju i takođe platite ulaz 600 dinara na vratima.

Kapacitet je ograničen – kada limit na događaju bude dostignut, pristup neće biti moguć.

Ulaz samo iz Ulice Braće Jovanovića u Pančevu.