NajaveNaslovnaTurizam

Pančevo: svečano otvaranje Novogodišnjega bazara 20. decembra

Novogodišnji bazar u Pančevu biće organizovan po deveti put i održaće se od 20. do 22. decembra na platou ispred Gradske uprave u nameri da se doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020 godine.

Svečano otvaranje manifestacije je u petak, 20. decembra u 12 sati.

U tri dana ove prednovogodišnje priredbe izlagaće veliki broj preduzetnika i zanatskih radnji i biće organizovan bogat kulturno – umetnički program, kako bi Pančevci i stanovnici iz okolnih mesta uživali u obeležavanju Nove godine, primerene građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

Za sve izlagače Grad Pančevo obezbedio je besplatne štandove koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima.

Bazar će raditi od 11 do 20 časova i u ponudi će imati na prodaju ukrase, nakit, modne dodatke, vino, rakiju, kolače, mesne prerađevine….

Osim uživanja u kupovini posetioci, mladi i stariji, moći će i da se zabave. Predviđene su celodnevne novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave Grada Pančeva i kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, tokom trodnevne manifestacije.