DruštvoNaslovna

Žabalj: Završeni radovi na sanaciji parketa u Sportskoj hali

Sanacija parketa u sportskoj hali u Žablju završena je, nakon dva meseca, kako je i bilo najavljeno krajem novembra, kad je Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio Žabalj i kad je potpisan ugovor o finansiranju posebnog programa za investiciono održavanje žabaljske sportske hale.

Reč je o investiciji vrednoj tri miliona dinara, u kojoj je resorni sekretarijat učestvovao sa 2,6 miliona dinara, a deo sredstava obezbedila je lokalna samouprava.

Tom prilikom, predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić posetio je žabaljsku sportsku halu, gde se uverio da je sanacija parketa završena u potpunosti i na pravi način.

 

 

Nastavićemo sa ulaganjem u razvoj sporta i sportske infrastrukture, jer je jedan od ciljeva lokalne samouprave da novi i rekonstruisani sportski objekti budu puni mladih građana, da što više njih uključimo u sportske aktivnosti, kazao je Čedomir Božić i dodao da na godišnjem nivou Opština izdvaja oko 15 miliona dinara za sportske organizacije.

Kako je dogovoreno još tokom novembarske posete, Sekretarijat će i u 2020. godini pomagati Opštini Žabalj u krupnoj investiciji kao što je kompletna rekonstrukcija jedne od najlepših sportskih hala u Vojvodini.

izvor: zabalj.rs