NaslovnaSport

Pančevački strelci na takmičenjima u Inđiji i Nišu

Pančevački strelci nastupili su na takmičenjima u Inđiji i Nišu. U Inđiji je za vikend održano 7. kolo Lige pionira Vojvodine, na kojem je Streljačka Družina “Pančevo 1813“ imala 13 nastupa.

Iva Rakonjac je ponovo osvojila prvo mesto u kategoriji pionirki puškom sa čak 188 krugova, a ekipa pionira puškom je osvojila drugo mesto.

Nemanja Đorđević je sa 165 krugova osvojio drugo mesto u kategoriji pionira pištoljem, a Asja Bogdanović treće mesto u kategoriji pionirki pištoljem sa 147 krugova.

Ekipa pionira pištoljem je druga, a ekipa pionirki pištoljem treća.

Konačan plasman pančevačkih strelaca u Ligi pionira Vojvodine će se znati nakon poslednjeg 8. kola koje će biti održano 4. aprila u Uljmi.

 

 

U Nišu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniore u disciplini vazdušnim pištoljem, na kojem je nastupila podmlađena ekipa pančevačkih seniora. Ekipa je ovoga puta zauzela osmo mesto.

Nastupili su mlađi juniori Stefan Kešišjan i Velimir Ninković sa po 534 krugova i najmlađi takmičar prvenstva, pionir Marko Ninković sa 522 kruga.

Pritisak velikog seniorskog prvenstva je ipak bio jači od njihovih realnih mogućnosti i rezultata, ali će oni imati priliku da se uskoro iskažu na prvenstvima Vojvodine i Srbije u svojoj kategoriji mlađih juniora, kaže sportski direktor Družine Siniša Veljković.