NajaveNaslovnaTurizam

Manifestacija „Dani Vajferta“ u Pančevu od 1. do 5. jula

Tradicionalna gradska turističko-privredna manifestacija „Dani Vajferta“ biće održana ove godine od 1. do 5. jula u Pančevu.

Direktor Turističke organizacije grada Pančeva Nikola Stoilković kaže da će dugo iščekivana manifestacija ipak održana ove godine uz bogat muzički program u večernjim satima i raznovrstan program u svih pet dana manifestacije.

Prošle godine zbog pandemije virusa korona izostale su sve velike manifestacije, pa tako i “ Dani Vajferta“. Epidemiološka situacija se popravlja, povećava se broj vakcinisanih građana i očekujemo da ćemo vrlo brzo moći da se vratimo uobičajenom životu i aktivnostima. „Dani Vajferta“ ove godine trajaće pet dana i u pripremi je bogat i raznovrstan program za sve generacije. Od 1. do 5. jula za građane pripremamo mnogo iznenađenja, biće lepih koncerata, sportskih, kulturnih i obrazovnih dešavanja, najavio je Nikola Stoilković.

Program ovogodišnje manifestacije „Dani Vajferta“ je u pripremi. Uskoro će biti poznati detalji.

„Dani Vajferta“ je najveća manifestacija koju od 2015. godine organizuje Turistička organizacija grada Pančeva uz podršku Grada Pančeva.

Ovako je bilo prethodnih godina:

 

Trg Đorđa Vajferta u vreme koncerta Zvonka Bogdana (foto: Djoka Gavrilov)
detalj s koncerta na Danima Vajferta 2017