DruštvoNaslovna

Sportski dan u vrtiću „Petar Pan“ u Pančevu

Članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić posetila je vrtić „Petar Pan“, u kojem je bio organizovan sportski dan.

U okviru sportskog dana deca su sa vaspitačima i pedagogom fizičke kulture Ivanom Markovićem imala razne sportske igre i takmičenja.

 

 

Vrtić ima 330 upisane dece u 15 vaspitnih grupa. Članica Gradskog veća za obrazovanje ističe da je objekat redovno održavan i da se sprovode sve zdravstveno-higijenske mere.

U skorije vreme urađena je sanacija i rekonstrukcija celokupne fasade vrtića. Ove godine se radi proširenje sobe bilingvalne grupe, kao i proširenje sobe jaslene grupe da bi se dobio mokri čvor. Takođe, menjane su drvene ograde terase, krečenje i opremanje sobe televizorom i draperijama, krečenje i opremanje sobe nameštajem, krečenje sobe predškolske grupe. Sređeni su i oslikani holovi od strane vaspitača i likovnog pedagoga Emila Sfere, rekla je Tatjana Božić.

 

 

Zamenica direktorke Predškolske ustanove Dečja radost Ljiljana Vojnov ističe dobru saradnju sa Gradom, ali i zaposlenima u ovom objektu, međusobno razumevanje, kao i razumevanje potreba dece i zaposlenih.

Glavni vaspitač Jelena Topalović dodaje i to da roditelji dece koja pohađaju ovaj objekat maksimalno učestvuju u raznim akcijama, kako bi uslovi kako za decu, tako i za zaposlene bili još bolji.