DruštvoNaslovna

Intenzivno se radi na rešavanju problema sa javnom rasvetom u Barandi

Predsednik Opštine Opovo Miloš Markov obratio je javnosti saopštenjem, povodom problema sa javnom rasvetom u Barandi. Saopštenje Vam prenosimo u celosti.

Odmah nakon završetka radova na zameni rasvete uočen je problem u pojedinim ulicama u Barandi gde je jedan deo neosvetljen, a drugi deo ima problem sa napajanjem. Mi smo odmah kontaktirali našeg privatnog partnera na javno privatnom partnerstvu ovog projekta, koji nam je predočio da su neke stvari u nadležnosti elektrodistribucije.

Mi smo stupili u kontakt i sa elektrodistribucijom, juče sam bi na sastanku sa direktorom, kako bi predočio probleme vezano za rasvetu u Barandi i oni su već danas izašli na teren kako bi videli koje vrste problema i kvarova su u pitanju. Međutim, danas kada su oni izašli na teren, o čemu će nas i pismeno obavestiti, ustanovili su da postojeća problematika nije u njihovoj nadležnosti.

Mi ćemo kao javni partner i neko ko vodi računa o građanima sa teritorije naše opštine, posebno u ovom slučaju Barande, u što skrijem vremenskom roku stupiti u kontakt sa partnerom koji je izvodio radove na zameni javne rasvete i videti kako bi se otklonio kvar. Dakle, mi kao osnivači smo odmah prepoznali problem koji su nam Baranđani predočili, kontaktirali smo prvo privatnog partnera, pa onda elektrodistribuciju, dobili povratne informacije i sa jedne i sa druge strane, i sad ćemo insistirati da se problem reši u što skorijem mogućem vremenu. Zahavaljujemo se našim građanima na stsrpljenju i razumevanju i mi ćemo dati sve od sebe da ovaj problem rešimo što pre, saopštio je Markov.