KulturaNaslovna

Izašao 4. broj Novina Doma kulture u Banatskom Novom Selu

Iz štampe je izašao 4. broj „Novina“ Doma kulture Banatsko Novo Selo u kojima su između ostalog opisane i aktivnosti koje su organizovane u prethodnom periodu.

Bojan Boljanac, v.d. direktora Doma kulture kaže da ovakav vid promocije rada Doma kulture „živi“ već godinu dana, a u cilju da meštanima Banatskog Novog Sela prikažu sve aktivnosti koje sprovode u Domu kao i planove za budućnost.

Ponosan sam na činjenicu da se uvek traži broj više i da smo u prethodnom periodu bogatiji za ne mali broj članova sekcija. To je jasan pokazatelj da idemo u pravom smeru i da radimo izuzetno korisnu stvar za naše najmlađe meštane među kojima vlada veliko interesovanje, prvenstveno za folklornu sekciju. Što se tiče folklora i orkestra veliku zahvalnost dugujemo našem umetničkom rukovodiocu svih grupa Mariji Vukoslavčević i šefu narodnog orkestra Žanijelu Šublji koji su svojim nesebičnim zalaganjem i profesionalizmom podigli sekciju na zavidan nivo, kaže Bojan Boljanac.

Pored novina imaju i profile na društvenim mrežama i sajt www.domkulturebns.rs preko kojih se skoro svakodnevno mogu pratiti aktivnosti. Snimke programa zainteresovani mogu pogledati na YouTube kanalima Dom kulture „3. oktobar“ i Narodni orkestar Banatskog Novog Sela.