AktuelnoDruštvo

Pola veka škole u Banatskom Karlovcu

Osnovna škola „Dušan Jerković“ iz Banatskog Karlovca proslavila je 28. novembra 50 godina svog postojanja.
U prepunoj sali Doma kulture, đaci i nastavnici priredili su nezaboravan i bogat program kojim su se predstavili publici povodom svog jubileja.

Učitelji i deca, na čelu sa učiteljicom Albinom Vukajlović, zaista su se potrudili da raznolikošću programa, koji je obuhvatio ples, glumu, recitale, pesmu i muziku, predivnim kostimima, uvežbanošću koreografija i teksta, predstave svoju školu na najbolji način, i nesumnjivo u tome uspeli.

 

 

Za fantastičnu scenografiju zaslužan je Radiša Vukajlović, dok je za muzičko-tehničku podršku bio zadužen Đorđe Jezdimirović.

Svečanost je otvorio direktor škole Dušan Bogdanović, koji se zahvalio kolektivu, roditeljima, deci i opštini Alibunar na podršci i saradnji i poželeo svima ugodno veče.

Zatim su nas učenici podsetili ko je bio Dušan Jerković, nakon čega su se nizale prave umetničke tačke. Publika je pomno pratila program ohrabrujući mališane čestim aplauzima.

Čestitamo osnovnoj školi u Banatskom Karlovcu na jubileju, uz zahvalnost svim dosadašnjim kolektivima na požrtvovanom radu, vaspitavanju i obrazovanju naše dece i želimo im puno uspeha u budućem radu.

 

 

Tekst je nastao u okviru projekta “Planovi za razvoj Alibunara“, koji je realizovan uz podršku Opštine Alibunar.
Za sadržaj priloga odgovornost isključivo snosi Centar za informisanje, obrazovanje i preduzetništvo “Oblak” iz Pančeva i redakcija portala “Lokalne vesti”. Stavovi koji su u tekstu ne odražavaju nužno stavove Opštine Alibunar.

L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
×
L. V. Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
Latest Posts