DruštvoNaslovna

Pančevci Novu godinu dočekali uz muziku i vatromet (VIDEO)

Veliki broj Pančevaca okupio se u Novogodišnjoj noći na Trgu Đorđa Vajferta i Ulici Nikole Tesle kako bi ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu.

Turistička organizacija Pančevo u saradnji s Gradom Pančevom i lokalnim muzičarima obezbedila je fantastičnu proslavu dočeka Nove godine svojim sugrađanima.

Od 22 sata popularne tamburaške hitove izvodio je Vajfertov bend, a od 23 sata do skoro pola dva posle ponoći nastupio je “Eksploziv bend”.

Smenjivali su se hitovi narodne, zabavne, rok i pop muzike, igralo se i kolo a najviše pažnje posetilaca privukao je i veličanstveni vatromet.

 

 

Srećnu Novu godinu Pančevkama i Pančevcima poželeo je Dragoljub Malović, direktor filijale Dunav osiguranja u našem gradu koja je proglašena najboljom filijalom u okviru Dunav kompanije.

Poslednji sekundi stare godine u Pančevu

U ponoć je stigao i Deda Mraz koji je koji je brojao poslednje sekunde stare godine.

Duž Ulice Nikole Tesle bile su postavljene drvene barake i tezge na kojima su svoje proizvode izlagali i prodavali pančevačka udruženja, pojedinci, preduzetnici.

Kuvalo se vino i rakija, topla čokolada, čajevi, prodavale slane i slatke poslastice (palačinke, mekike, krofne i drugi kolači), suveniri, novogodišnji aranžmani…

Veličanstvenim dočekom na otvorenom u Pančevu završena je i trodnevna manifestacija Ulica Novogodišnje čarolije. Organizator je Turistička organizacija Pančevo, uz podršku Grada Pančeva.

 

Veliki broj Pančevaca i njihovih gostiju Novu godinu dočekao je na Trgu Đorđa Vajferta