DruštvoNaslovna

Pančevo: Izgoreo automobil nakon izbijanja požara vozila u vožnji

U Ulici Aksentija Maksimovića u Pančevu, u naselju Tesla, stanovnike je noćas oko dva sata uznemirila eksplozija.

Izgoreo je automobil, i kao što vidite na slikama potpuno je uništen, kao i prednji deo kuće ispred koje je došlo do eksplozije.

Kako smo saznali od očevidaca, vozač automobila je u vožnji primetio dim i vatru i uspeo je da zaustavi vozilo i izađe iz njega, ali vrlo brzo je automobil izgoreo uz eksploziju.

 

 

Miona Lojanica, koja stanuje u toj ulici, kaže da je auto stao tačno ispred ajnfora zgrade 4G u Ulici Aksentija Maksimovića, ispod prozora dnevnih soba stanara te zgrade.

Momak je verglao i verglao i onda je izašao i podigao haubu i plamen je buknuo. Počeo je da viče „Bežite, upalio se auto!“. Bilo ih je četvoro unutra. Mama i ja smo bile budne… Brzo sam pozvala vatrogasce. Govorim im da pomere auto napred gde nema kola, da ne zahvati ostale ako eksplodira. Oni se jadni spetljali, stali, gledaju i drže se za glavu… nit bi zvali vatrogasce niti se setili da pomere auto unapred. Velike eksplozije nije bilo. Bitno je samo da su oni živi i zdravi, kaže Lojanica.

Vatrogasci su intervenisali noćas oko dva sata i ugasili požar, dok ekipe Hitne pomoći nisu intervenisale jer nije bilo potrebe. Nije bilo povređenih. Uzrok koji je doveo do ovog događaja biće utvrđen.