NajaveNaslovna

Cinestar bioskopi: pogledajte omiljene filmove za samo 160 dinara

Leto je u punom jeku, školski raspust još uvek traje, baš kao i sezona godišnjih odmora. Savršeno vreme za druženje sa prijateljima i porodicom u opuštajućoj atmosferi.

U utorak, 30. jula, je tradicionalni CineStarov ‘Bioskopski dan za 160’, kada beg od letnje sparine možete da pronađete u klimatizovanim salama CineStar bioskopa, a povoljnija cena ulaznica omogućava vam da povedete i veće društvo.

‘Bioskopski dan za 160’ znači da ćete tog posebnog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 dinara u svim CineStar bioskopima u Srbiji, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su: ‘Kralj lavova’, ‘Spider-Man: Daleko od kuće’, ‘Anabel 3: Povratak kući’, ‘Tajne avanture kućnih ljubimaca’ i drugi. Cena takođe uključuje i dodatke za 3D, love box, VIP sedišta, dužinu filma i eXtreme.

Požurite po svoje ulaznice jer rezervacije za ovu super povoljnu akciju nisu moguće. Razveselite nekoga odlaskom u bioskop jer je to uvek dobar izgovor za prijatan i kvalitetan izlazak. Više informacija, kao i kupovina ulaznica na blagajnama i online.

Povoljnim akcijama tu nije kraj, tokom avgusta u CineStar bioskopima očekuje vas specijalno osvežavajuće iznenađenje svake srede, zato pratite web stranicu www.cinestarcinemas.rs.
Vidimo se u CineStaru!