NajaveNaslovna

Pogledaj najnoviji akcioni hit Lijama Nisona u Cinestar bioskopima

Pogledaj film “Pokajnik” od ovog četvrtka do nedelje uz akciju 1+1 gratis u svim Cinestar bioskopima i u 4DX salama u Beogradu i Novom Sadu.

Lijam Nison, glumac zbog kog strepimo u svakom filmu, vraća se na velika filmska platna najnovijim akcionim trilerom „Pokajnik“. Ovog puta u ulozi pljačkaša koji je tokom karijere ukrao 9 miliona dolara iz nekoliko manjih banaka širom SAD-a. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život sa voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko i to nam je najava za 99 minuta čistog užitka u bioskopu, a CineStar bioskop nam je priredio akciju iznenađenja, jer ulaznice od četvrtka, prvog dana igranja, sve do nedelje, puna četiri dana možete da kupite po akciji 1+1 ulaznica gratis.

Više o akciji i kupovini ulaznica na blagajnama CineStara ili online.

Dodatno na programu CineStara trenutno je domaći film „Vikend s ćaletom“ , horor „Igra strave“ , a već od četvrtka novi hit za decu „Viking Vik i Čarobni mač“ s kojim će za vikend biti organizovan Porodični vikendu CineStaru , a sledeće nedelje stiže nam horor „Beži“ u sklopu Horrormanie.

Akcija 1+1 biće ponuđena u svim CineStar bioskopima – Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo, kao i u novootvorenom CineStaru Beograd u Ada Mallu.

 

 

Podsetimo, CineStar Beograd otvoren je u septembru ove godine u Ada mallu i brzo je podigao nivo izlaska u Beogradu uvodeći tehnološke i konceptualne dizajnerske novitete. CineStar iskustvo počinje već od kuće, gde ulaznice bez čekanja u redu možete kupiti online.

CineStar sedišta su najudbnija bioskopska sedišta u gradu jer osim što su izrađena od kože, s većim razmacima od klasičnih, nude i pokretan naslon, a dodatni izbor posetiocima su VIP Relax sedišta i Royal Beds sa stočićem i bežičnim punjačem za mobilni telefon. Osim izuzetnih bioskopskih sala, ovaj bioskop ima i nešto što drugi nemaju – sjajan Cinema bar sa terasom i pogledom na Adu, a tu je i 4DX sala sa specijalnim efektima za ljubitelje posebnog efektnog bioskopskog doživljaja.

Najnovija tehnološka rešenja u bioskopu su laserski projektori najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje i vrhunska eXtreme ili 4DX dvorana u kojima možete da pogledate i najnovijeg Pokajnika po akcijskoj ceni.

Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio sale za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenski standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.

Parking za posetioce bioskopa je besplatan.

CineStar možete pratiti na cinestarcinamas.rs i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Tik Tok.