InformacijeNaslovna

Cinestar bioskopi: 2. Dečji festival u Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu

Počinje najveseliji porodični događaj godine u svim Cinestar bioskopima – 2. Dečji festival uz filmove za samo 200 dinara i veliku paradu maskota kroz Tržni centar BIG Novi Sad.

CineStar i ove godine u svojim bioskopima u Srbiji organizuje Dečji festival. Od 10. do 13. oktobra u periodu od 11 do 17 sati sve najmlađe posetioce i njihove roditelje očekuju povoljnije cene ulaznica od samo 200 dinara, ali i raznovrsni sadržaji i pokloni.

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namenili školama i vrtićima, a u subotu i nedelju očekuju porodice sa decom. Posebno su pripremili događaj u Novom Sadu, te će 13.10. u 11 sati početi jedinstvena Parada Maskota kroz tržni cenatar BIG Novi Sad. Pozivaju svu decu da se maskiraju i prisustvuju Paradi jer će 50 maskiranih mališana dobiti bioskopsku ulaznicu na poklon. Osim Parade, u CineStaru 4DX BIG Novi Sad će, u periodu od 11 do 17 sati, biti još mnogo drugih dečjih atrakcija koje uključuju face painting, kreativne radionice, modelovanje kinetičkim peskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga.

U bioskopima u Pančevu i Zrenjaninu decu u subotu i nedelju očekuje face painting od 12 do 14 sati i druženje sa maskotama.

Osim mnoštva propratnih aktivnosti i atrakcija mališani će moći da uživaju u projekcijama bioskopskih hitova kao što su „Jeti: Snežni čovek“, „Dora i izgubljeni zlatni grad“, „Kralj lavova“, „Priča o igračkama 4“, „Velika avantura“, „Pokemon detektiv Pikachu“, „Ružnjići“ i mnogim drugim, a sve za cenu od 200 dinara, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije i Kids salu. Najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dečjeg festivala Eurocrem block i Dexy Co.

 

 

Crtaći, heroji, muzika i dobra atmosfera – pred nama je zaista najzabavnija porodična nedelja u godini, s mnoštvom smeha i mirisom kokica! Jeste li spremni?

Više informacija potražite na: bit.ly/DečjiFestival