NajaveNaslovna

CineStar bioskopi obeležiće svoj 3. rođendan uz cenu ulaznice od 160 dinara!

CineStar bioskopi ove godine slave 3. rođendan, a to će posebno obradovati ljubitelje filma, jer će u utorak, 5. februara moći da pogledaju hit filmove po ceni od svega 160 dinara.

Ovo je prilika koja se ne propušta, jer po specijalnoj rođendanskoj ceni u možete pogledati najnoviju kriminalističku dramu „Mula“ sa Klintom Istvudom i Bredlijem Kuperom u glavnim ulogama, ali i rimejk kultnog filma „Leptir“, neverovatnu dramu snimljenu prema istinitoj priči „Drugarčina“, kao i urnebesnu domaću komediju „Taxi Bluz“ i mnoge druge filmove.

Posebna poslastica za najmlađe sigurno će biti projekcije u Kids CineStar dečjoj sali sa toboganom, gde se za ovu akciju neće naplaćivati dodatak, a na repertoaru su između ostalih i miljenik mališana „Eliot spašava Božić“, ali i novi animirani film „Ko se boji vuka još 2“.

Cena ulaznice od 160 dinara uključuje dodatke poput LOVE BOX i VIP sedišta, kao i eXtreme i Kids sala dodatka, dok će se 3D i 4DX dodatak naplaćivati.

Detaljne informacije pronađite na sajtu www.cinestarcinemas.rs, a karte su već u prodaji online i na blagajnama CineStar bioskopa u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.