DruštvoNaslovna

Pančevo: završena rekonstrukcija košarkaškog terena i asfaltiranje trotoara na Sodari

U Mesnoj zajednici Centar u Pančevu završena je rekonstrukcija košarkaškog terena u naselju Sodara i asfaltiranje trotoara u naselju Sodara u Ulici Vardarska 8, 10 i 12.

Posle manje od mesec dana uređen je prolaz koji obuhvata Moravsku i Vardarsku ulicu. Dragan Ostojin iz MZ Centar kaže da su završeni radovi na popločavanju i asfaltiranju, a istovremeno sređen je i košarkaški teren koji se nalazi na Sodari.

Imali ste priliku da vidite kako je izgledala Vardarska pre i posle radova. Posle višedecenijskog zapuštanja i nebrige bivše vlasti, odličnom saradnjom pre svega građana i mesne zajednice Centar, ovaj potez je renoviran. Pored Vardarske, ceo ovaj potez u naselju Sodara biće kompletno uređen, s obzirom da će radovi obuhvatiti i Moravsku ulicu, nivelisanje terena, šahti i slično, kaže Ostojin.

Prema rečima Dragana Ostojina, ono što je obećano pre manje od mesec dana, sada je i završeno.

 

 

Stanovnici ovog dela Sodare, pored uređenog trotoara imaju i renovirano dečje igralište, odnosno košarkaški teren, koji se nalazi iza Vardarske ulice. Lepo vreme je poslužilo, tako da je sada i ovaj teren presvučen asfaltom, rekao je Ostojin.

Kada su u pitanju radovi na Sodari, ovo nije kraj. Sodara, odnosno deo MZ Centar dobiće potpuno nov izgled s ozbirom da su farbana parking mesta, mesta za invalide, sportski tereni, postavljeni zaštitni stubovi u Drinskoj i iscrtane linije na biciklističkim stazama u Ulici Žarka Zrenjanina.