DruštvoNaslovna

Investicije ne staju u Bačkoj Topoli

Prošle godine u Bačkoj Topoli započeti su veliki investicioni projekti. Na veliko oduševljenje Bačkotopolčana nekadašnji poznati bazen u centru Bačke Topole, odnosno Sportsko rekreativni centar “Venus”, danas dobija obrise savremenog kompleksa bazena sa svim pripadajućim pratečim sadržajima.

Gradi se plivački bazen, dečji bazen, jedan kružni, kao i drugi sportski sadržaji. Kompleks zatvorenih bazena će biti povezan sa centralnim terenima fudbalske akademije u Bačkoj Topoli.

Radovi se privode kraju i sada je u toku postavljanje krovne kostrukcije na stadionu, ali i na kompleksu zatvorenih bazena.

 

 

U toku je izgradnja Centralnog stadiona FK TSC, najsavremenijeg fudbalskog terena u Srbiji, koji će imati više od 4.100 sedećih mesta i brojne prateće sadržaje.

Kompletna izgradnja komplesa bazena košta više od 550 miliona dinara, koju finansiraju opština Bačka Topola, republička i pokrajinska vlada.

 

 

Ukoliko se sve bude odvijalo po planu na zadovoljstvo svih stanovnika Bačke Topole radovi će biti završeni do kraja 2020. godine.

Tekst: L.V.
Foto: Si Studio Digital