InformacijeNaslovna

Jesenja akcija „Posadi svoj hlad“

Nakon uspešno realizovnih akcija tokom kojih je u okviru akcije “Posadi svoj hlad” podeljeno 60.000 sadnica u više od 140 gradova i opština, građani su pokazali još veću zainteresovanost za novu akciju.

Pančevo je jedno od mesta koje se nalazi na spisku gde će na jesen biti podela sadnica i ovim putem obaveštavamo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno.

Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli.

Ova akcija predstavlja i jedinstvenu priliku za porodice, gde će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija je prava prilika za sve lokalne društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji i bez čije podrške samu nije moguće realizovati u mestu podele.

Neka vaša lokalna podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima vaše opštine i prirodi kojoj smo najpotrebniji a ime vaše kompanije ponosno poveže ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Sve zainteresovane kompanije koje žele da postanu partneri akcije u svom mestu mogu slobodno da nas kontaktiraju, a građani da nas prate preko društvenih mreža i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih nas, navodi se u saopštenju www.posadisvojhlad.rs.