NajaveNaslovna

Cinestar: Dan zaljubljenih na specijalnim CineLady projekcijama

Sa prvim danima februara parovi polako kreću da planiraju kako će provesti Dan zaljubljenih. Neki se odluče za romantičnu večeru, neki taj dan provedu u toplini svog doma, neki otputuju, a neki se odluče za izlazak u bioskop.

Nova CineLady projekcija ove godine zakazana je baš na Dan zaljubljenih, a budući da je ovako prigodan datum CineStar je za svoje verne CineLady posetiteljke organizovao specijal za Dan zaljubljenih – prvi CineLady uz izbor od dva ljubavna filma: „Berlin, volim te“ i „Kako uhvatiti neženju?“

Pozovite mamu, sestru ili prijateljice u ženski izlazak u slavu ljubavi i izaberite svog filmskog favorita. „Berlin, volim te“ je svojevrsna oda ljubavi, najnoviji film iz antologijskog serijala Gradovi ljubavi, koji će vas opčiniti skrivenim kvartovima Berlina i maestralnom glumom Helen Miren i Kire Najtli. Dok će oni sa nešto drugačijim senzibilitetom moći da uživaju u komičnim zapletima i ljubavnoj hemiji između Kianu Rivsa i Vinone Rajder u novom hit filmu „Kako uhvatiti neženju?“.

Popularno CineLady veče ima ograničen kapacitet i održava se u CineStar bioskopima u Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu, a svaku posetiteljku očekuje piće dobrodošlice i pokloni sponzora – Biobaza i Nescafe.

Spremite se za dobar provod i osigurajte svoje ulaznice na vreme.