DruštvoNaslovnaTurizam

Opština Žabalj predstavila turističke potencijale u Tivtu

Predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić, boravio je u Tivtu u okviru promocije projekta “Golfom kroz region”.

Čedomir Božić

Turistička organizacija Opštine Žabalj nakon projekta “Put meda i sira”, pokrenula je i projekat “Golfom kroz region” u saradnji sa “Golf centrom” iz Žablja.

Cilj ovog projekta je pre svega povezivanje mnogih destinacija kroz ovaj sport, a samim tim i promovisanje Opštine Žabalj, prezentovanje turističkih potencijala kao i organizovanje programskih turističkih tura u smislu posete ovog područja.

Cilj manifestacije Golfom kroz region, koja je održana u Tivtu, je da se pokaže lepota i specifičnost sporta koji je savršen spoj rekreacije i takmičenja.

Predsednik Opštine Žabalj, Čedomir Božić, bio je relevantni učesnik ove manifestacije, promovišući područje opštine Žabalj.

Tom prilikom, Božić je poručio da Opština Žabalj nastoji da putem svojih velikih turističkih potencijala i gastronomske ponude priušti svim eventualnim posetiocima nezaboravni utisak.

Opština Žabalj se sve više pominje u medijima kao jedna od traženijih destinacija koja pored mnogih prirodnih potencijala, pruža i rekreaciju na poznatim golf terenima “Golf centra”. Na području ove opštine veoma je zastupljen lov i ribolov, pa u vezi sa tim u toku sezone imamo, zaista, mnogo poseta turista. Mi se trudimo da unapredimo sve segmente turističkog organizovanja, kako bismo na pravi način odgovorili na sve izazove koje nosi savremeno doba, zaključio je Božić.

Domaćin ovog događaja bili su golf klub Knjeginja Milica iz Tivta, Turistička organizacija Tivat i Portomontenegro.