DruštvoNaslovna

Gradonačelnik Stevanović: hvala Pančevcima na iskazanoj odgovornosti, nastavljamo vakcinaciju bez zakazivanja

Imunizacija bez zakazivanja na teritoriji Pančeva dala je dobre rezultate, a stanovnici naseljenih mesta i grada Pančeva u velikom broju odazvali su se dosadašnjim akcijama.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović zahvaljuje se građanima koji su pokazali veliku odgovornost prema zdravlju i u velikom broju odazvali se pozivu za vakcinaciju bez zakazivanja.

Zbog velikog interesovanja građana za vakcinaciju bez zakazivanja Fajzer vakcinom tokom jučerašnjeg dana na vakcinalnom punktu „Higija“ u Miloša Obrenovića br. 4 vakcinacija je zaveršena u 17 časova, nakon što su potrošene sve raspoložive doze. Akcije imunizacije stanovnika bez zakazivanja nastaviće se i dalje, izjavio je gradonačelnik Stevanović.

O narednim terminima i vrstama vakcine za imunizaciju bez zakazivanja građani mogu da se informišu i putem info centra Štaba za vanredne situacije grada Pančeva na sledećim brojevima telefona: 065 8662 549, 065 8662 548, 065 8662 547. Info centar otvoren je 24 časa.

Akcija imunizacije stanovnika bez zakazivanja se nastavlja vakcinama Sinofarm u naseljenim mestima i Sputnjik V na vakcinalnom punktu Higija.

Raspored za vakcinaciju bez zakazivanja Sinofarm vakcinom:

U ponedeljak, 19.04, se vakcinacija vrši u zdravstvenim ambulantama u Banatskom Brestovcu i Omoljici (u Omoljici za meštane Omoljice i Ivanova) u terminu od 8 do 15 časova.
U utorak, 20.04, vakcinacija se vrši u zdravstvenim ambulantama u Starčevu i Banatskom novom selu u periodu od 8 do 15 časova.

Raspored za vakcinaciju bez zakazivanja vakcinom Sputnjik V

Utorak 20.04, vakcinacija se vrši u prostoru bivše apoteke Higija, Miloša Obrenovića 4, u periodu od 8 do 20 časova.