Društvo

Ogrlicu Dinastija licitirala Adrianna Lushezy rodom iz Subotice

BEČ – Subotičanka Adrianna Lushezy koja već godinama živi i ima uspešnu karijeru u Beču ove godine je izlicitirala ogrlicu Dinastija. Dala je najbolju ponudu na 25. Svetosavskom balu sprske dijaspore u Beču. Savabal je održan u raskošnoj carskoj palati Hofburg.

Prošle godine je licitirala dres Novaka Đokovića na 11.000 eura i tima pomogla izgradnju vrtića u opštinama gde je to neophodno. Ove godine prikupljena sredstva upućena su Centru za Daunov sindrom iz Banjaluke. Korisnici centra su uveličali magično veče u glavnom gradu Austrije.

Zamislite predivan prizor: zvuci kadrila i valcera lebde kroz prostrane dvorane Bečke Hofburg palate dok violine i trube dodaju notu elegancije. U takvom čarobnom ambijentu, 25. Svetosavski bal održan je u Beču! Svečane toalete blistaju dok se oko 2.000 gostiju okuplja, dok oko 200 umetnika donosi živost ovom spektakularnom događaju. Ovo je više od običnog balova – to je vrhunsko okupljanje srpske zajednice u srcu Austrije.Mesto gde se kultura, tradicija i elegancija spajaju u jednoj nezaboravnoj noći.

Ogrlica Dinastija inspirisana kraljevskom porodicom

Adrijanna Lushezy je licitirala ogrlicu “Dinastija” koja je napravljena za Fashion show u Parizu. Ogrilica je bila prikazana i u Srpskoj ambasadi u Francuskoj.

Da se podsetimo, jedna od voljenijih srpskih princeza Ljubica Karadjordjević je nosila ogrlicu i zbog toga je i dobila naziv “Dinastija”.

“Srećna sam i zadovoljna što mogu da pomognem deci i ovo je velika čast. Srbi su narod koji imaju bogatu istoriju i pronalaze različite načine da stvaraju svetlu budućnost. Isto kao i Arhangel Uriel čije ime Uriel doslovno znači Božji lav, Božji plamen, Božja svjetlost. Ujedno je Urijell i naziv brenda. Ogrlica je unikatna i jedinstvena i svaka perla ove ogrlice izrađena je od Murano stakla na 900 stepeni“, rekla je Adrianna Lushezy čija humana dela ne ostaju nezapažena.

Prikupljena sredstva za pomoć deci sa Daunovim sindromom u Banja Luci

Adrijana je licitacijom donela sreću, deci sa Daunovim sindromom. Kao kao i štićenicima Centra za Daunov sindrom iz Banjaluke i onima kojima je potrebna. Nju sada u njenoj misiji sada štiti Urijell. Ovaj svetac ima zadatak da osvetljava životni put i lepo lice naše Adriane. Da donese sreću i zaštitu.

U čak 12 sala istorijskog zdanja, koje danas podseća na moćno Habsburško carstvo, više od 2.000 gostiju uživalo je u bogatom program. Balski program se odvijao u četiri velike sale, dok su druge prostorije imale svoje sadržaje.

Nastupili su vokalni solisti Jelena Gavrilović, Princ Stefan Zdravković, Nevena Reljin i Zoran Sandorov.

Nakon ponoćnog izvođenja Srpskog kadrila, kompozicije Johana Štrausa usledio je ponoćni program beogradskog kabarea „Lafajet“. Zatim, i nastup muzičke zvezde Željka Joksimovića u pratnji Big benda.

www.ecofeminizam.com