DruštvoNaslovnaTurizam

Klaster Deliblatska peščara na Sajmu turizma u Ljubljani

Klaster Deliblatska peščara na Međunarodnom sajmu turizma u Ljubljani predstavio je jedan od tri nova turistička proizvoda „Opušteno od srca“.

U pitanju je turistički proizvod koji se sastoji od dva noćenja i tri dana na bazi polupansiona.

Namenjen je za penzionere, kako naše tako i inostrane posetioce.

Petar Stamenović kaže da on obuhvata smeštaj u hotelu Turistico.st, obilazak zaštićenih prirodnih dobara, posete vinarijama kao i etno kućama na prostoru Opštine Kovin i Grada Pančeva.

Uz bogatu i prepoznatljivu gastronomiju Banata i Vojvodine, veoma pogodnu za posetioce koji će se sigurno redovno vraćati. Izlet i obilazak jedne od srednjevekovnih tvrđava na Dunavu i još dosta toga, kaže Stamenović.

Petar Stamenović, na štandu u Ljubljani

Klaster Deliblatska peščara predstavlja se u okviru zajedničkog nastupa na štandu Turističke organizacije Vojvodine sa kolegama iz turističkih organizacija Novi Bečej, Bačka Palanka, Žabalj, Pančevo, Sombor, Bečej, Inđija, Sremska Mitrovica, Irig, Stara Pazova, Pećinci, Sremski Karlovci, Novi Sad, Titel, Vršac kao i gostima kolegama iz Akva parka Petroland, Kruševac, Trstenik i Niš. TO Vojvodine predstavlja celokupnu turističku ponudu AP Vojvodine na ovom najvećem sajmu turizma u Sloveniji.

Ponuda na sajmu je fokusirana na turiste koji preferiraju aktivni odmor, šetnje, planinarenje, bicikliste, ljubitelje adrenalinskih sportova i slično.

Međunarodni sajam turizma, 30. Natour Alpe Adria, održava se u Ljubljani na Gospodarskom razstavišču od 30. januara do 2. februara.