DruštvoNaslovna

Plandište: Vukovcima uručene nagrade i diplome

Najboljim učenicima osnovnih škola opštine Plandište, generacije 2018/2019 predsednik Opštine, Jovan Repac na svečanosti u maloj Sali Skupštine opštine 25. juna uručio je Vukove diplome, knjigu i novčanu nagradu u iznosu od 7.000 dinara.

Pozdravljajući sve prisutne i čestitajući izuzetan uspeh učenicima, predsednik Repac je poželeo da svi učenici upišu željene škole i završe željene fakultete. Takođe je izrazio nadu da će po završetku fakulteta neko od njih i da se vrati da svoj doprinos da u daljem razvoju opštine Plandište.

Na svečanoj dodeli diploma i nagrada bili su Mihaj Mikša, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje, Tatjana Đorđijevski, prosvetni inspektori i direktori osnovnih škola, Višnja Manojlović i Sava Divljakov kao i roditelji nagrađenih učenika.

U OŠ “Dositej Obradović“ Plandište, najvećoj na teritoriji opštine Plandište sa područnim odeljenjeima, ove godine je bilo 13 učenika Vukovaca: Stevan Avramović, Čila Barna, Milana Borojević, Marija Bilj, Mila Glamočlija, Iva Jankovski, Milica Milić, Aleksandra Momčilović, Adrijana Pasula, Jelena Popadić, Tamara Stefanovski, Danica Tintor i Andrej Tot. Učenik generacije je Marija Bulj.

U OŠ ”Jovan Sterija Popović“ u Velikoj Gredi ove godine je sa odličnim uspehom razred završio 1 učenik. Vukovac je jedino Vukašin Matijević koji je ujedno i učenik generacije.

U OŠ “Jovan Jovanović Zmaj“ u Hajdučici, u školskoj 2018/2019. godini nije bilo vukovaca.

Na svečanoj dodeli nagrada i diploma, pored roditelja, prisutni su bili i profesori učenika, njihove razredne starešine.